کتاب و ادبیات
از این رو ناشران، اگر کتابی شمارگان بالایی داشته باشد، سعی می‌کنند به هر نحوی عدد آن را به مخاطبان نشان دهند
حقیقت قضیه این است که فردوسی یک حکیم است. تعارف که نکردیم به فردوسی، حکیم گفتیم. الان چند‌صد سال است که دارند به فردوسی، حکیم می‌گویند. حکمت فردوسی چیست؟ حکمت‌الهی اسلامی. شما خیال نکنید که در حکمت فردوسی، یک ذره حکمت زرتشتی وجود دارد. 
ایوان تورگنیف، نویسنده و شاعر کلاسیک روس، دو بار به پرسش‌های یکسانی پاسخ داده که از طرف یک نشریه فرانسوی مطرح شده است. بار اول در ۵۰ سالگی و بار دوم ۱۱سال بعد یعنی در ۶۱سالگی.
هوارد بکر، جامعه‌شناس کلاسیک در اثر ماندگارش «جهان‌های هنر» نشان داد نویسنده و هنرمند تنها حلقه‌ای از زنجیره سازنده آثار و هنر‌ها هستند و چاپخانه‌ها، ناشران، کتابفروش‌ها، ویراستاران، مطبوعات، رسانه‌ها، منتقدان، و خوانندگان و مخاطبان حلقه‌های دیگر زنجیره آفرینش‌های هنری و ادبی و فکری را تشکیل می‌دهند. 
خاک به باران پاسخ می‌دهد. اما پاسخ حقیقی از جنس کلام نیست. پاسخ خاک، رستن درخت است. میان آسمان، باد و خاک، پرسش و پاسخی در جریان است.
سعدی می‌گوید وقتی بعد از یک مدت بی‌خبری رفیقش را دوباره دیده، دیده تمام موی سرش سفید شده: «چو کوه سفیدش سر از برف موی/ دوان آبش از برف پیری به روی»
شاید شما هم به تکرار با جمله‌هایی مواجه شده باشید که با «ملتی که کتاب نخواند.» آغاز می‌شوند و در ادامه هر نوع عقب‌ماندگی، فرومایگی و توسعه‌نیافتگی به نخواندن کتاب ربط داده می‌شود
به مناسبت چاپ هفت‌هزارمین شماره روزنامه جوان
شاید برای شما مخاطبان جذاب باشد که بدانید روزانه در بخش‌های مختلف روزنامه جوان چه می‌گذرد و این روزنامه چگونه به جایگاهی که امروز در آن قرار گرفته، رسیده است. پس با ما همراه باشید تا بخش‌های مختلف و دست اندرکاران روزنامه جوان را بهتر بشناسید و ببینید پخت‌وپز این روزنامه چطور است و ما «جوان» را چگونه پخته می‌کنیم!
کار‌های غیر فرهنگی برای مصادره، تحریف و وارونه نمایی از آثار و مفاخر ایرانی جریانی غیر فرهنگی است و مقابله و هوشیاری وظیفه پاسداران ایران فرهنگی است. 
دکتر علی سرزعیم در کانال تلگرامی خود نوشت: در زبان عربی به اتوبوس «باص» گفته می‌شود که معادل همان BUS است و وقتی می‌خواهند جمع ببندند می‌گویند «باصات». در واقع یک واژه بیگانه را به نحوی خودی می‌کنند
۱